Ik ben Annick Lentacker, therapeute, auteur, coach en trainer. 

Mijn passie en levensmissie zijn het creëren van optimale gezondheid & welzijn voor jou, zowel emotioneel, mentaal als fysiek.

Mijn andere passie is mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier. Dit doe ik vanuit mijn  dan 26 jarige ervaring als alternatief en preventief werkend therapeut vroeger binnen Tremellin Centrum voor Hooggevoeligheid en Anyk The Company of Health, en meer recent binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School

Onderzoeker en OntwikkelaarHaar kennis heeft ze oa. opgedaan door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd in Duitsland, Nederland en de UK.
Annick heeft zelf de hele weg van ont-wikkeling bewandeld en dat maakt haar tot expert op het gebied van heling en transformatie.

Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van trauma's en oude kindpijn en ontwikkelde in 2002 een nieuwe therapie die bekend zou worden als de NIF (Neuro Inner Fusion) en de FLOW test.

Werkelijk succes betekent dat je in evenwicht bent. Zowel op emotioneel, mentaal, fysiek, materieel als op hartniveau.

Door aan jezelf te werken, gaat er een nieuwe wereld open. Een wereld waar wij niet hard hoeven te werken, waar we op het juiste moment op de juiste plaats zijn en mensen aantrekken die wij nodig hebben; mensen die ons ondersteunen en energie geven in plaats van energie van ons te nemen.

Sedert 2004 specialiseert Annick zich in de behandeling van HSP - Hoog Sensitieve Personen.

Persoonlijke Groei

De evolutie van de eigen ziel is een proces.  Een levenslang proces.  Het is geen quick fix.  Het is niet een vijfdaagse workshop.  

De opleiding Mannaz Mentor is een proces waarbij we laten gaan, ontdekken en open staan voor ‘toevalligheden’.

 

Tijdens de actieve en inspirerende weekends leer je technieken om zowel jezelf als andere hooggevoeligen te helpen.

Laat de workshops het begin van de ommezwaai in je leven zijn door:

  • je grenzen te gaan verleggen en meer uit je zelf te gaan halen,
  • meer inzicht in je zelf te krijgen,
  • met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan,

 

Het is Annick’s missie om dag na dag naar nieuwe manieren te zoeken om anderen te inspireren om zelf op weg te gaan op deze levenslange reis.  Om hun verleden op te ruimen, om zichzelf te vergeven voor hun fouten en tekortkomingen, om vrede met hun menselijke kant te maken.

Congruentie,  verantwoordelijkheid, passie, humor en integriteit zijn de waarden waar zij voor staat.

Leraar en Filantropist

Annick’s snelle humor en haar vermogen om sterk te blijven staan in de aanwezigheid van menselijke pijn en lijden en haar ware geloof dat we allemaal geboren zijn met de mogelijkheid om perfect gelukkig te leven, maken van haar een uitstekende docente.  


Annick is nooit bereid om compromissen te sluiten en te gaan voor wat minder is dan wat potentieel mogelijk is.  


Annick biedt rechte, eerlijke feedback die altijd een verschil maakt in het leven van anderen.  Ze heeft een griezelige en unieke mogelijkheid om verder te kijken dan het masker en de valse persona die we allemaal dragen en hierdoor heeft ze het absoluut verdiend om bekend te staan als een van de grootste leraren in Belgie.


In 2009 richtte Annick het Mannaz Project op.  Annick en de andere coaches, docenten en leden van het project zijn toegewijd om de kwaliteit van de levens van duizenden hooggevoelige pubers en jongvolwassenen over de hele wereld te verbeteren. Allen werken zij vanuit één visie, een missie, en één hart. 


Vanaf september 2011 nam Annick de taak van Directrice op zich binnen de Mannaz School, Vlaanderens eerste middelbare school waar Hooggevoelige Jongeren hun gevoeligheid gebruiken als bijzondere gave.

 

Auteur en duizendpoot

Annick Lentacker is de auteur van verscheidene boeken over gezondheid en Wellbeing: het Tremellin Detox boek, Closer to the Fountain of Everlasting Youth,  Raw Food Desserts, Bron van eeuwige jeugd, Hooggevoeligheid HSP en haar nieuwste boek: Thee als ingrediënt.

 

Annick Lentacker is de organisator van prachtige workshops in Glastonbury, en is Keeper of the Flame of Avalon.  Ze heeft een eigen gamma archetype massage oliën op de markt gebracht onder de naam: Carys Cup.