Testimonials

 • "Ik heb nog geen minuut spijt van mijn beslissing, en als ik dan toch spijt moet hebben is het wel omdat ik met deze cursus niet eerder ben gestart. Annick is een pracht van een ..."
  Marleen
 • "EINDELIJK ben ik nu met beetjes mijn ECHTE IK aan het ontdekken. Zaken die vroeger onbereikbaar of als een heel verre droom leken, kan ik nu STAPJE na STAPJE waarmaken. De steun..."
  Rita
 • "Zoals met mijn zoon in de tijd, jij verrichte voor ons een wonder. We waren al een hele tijd met zijn wratten aan het zoeken naar oplossingen, pas bij jou werd de kern van het p..."
  Carole
  Lovendegem, Belgium

Facebook Fanpage Box

Follow me on Twitter

Wat kan ik voor jou doen ...

Je bent er ondertussen via welke weg dan ook (testen - problemen - ervaring) achter gekomen dat je hooggevoelig en/of hoogsensitief bent.

En nu?

Hoe vind je nu opnieuw evenwicht?  Hoe leer je omgaan met deze hooggevoeligheid?  Valt er iets te doen aan de intoleranties die je hebt?  Hoe vind je terug de sprankel in je leven en is er echt wel opnieuw licht aan het eind van de burn-out tunnel?

Flow test

Welke score hebt u?


Allergie test

Waar reageert u op?

Stillness

In Glastonbury UK

Doelen

Doelenweekend voor volwassenen en jongeren

Welbewust

Drie maanden durend individueel traject

Counselling

Counselling voor kinderen en jongeren

Inspiratiecoaching

Voor hooggevoeligen

Archetypes

slachtoffer, saboteur, non ...

Mentoropleiding

en zelfontplooiing

Overzicht aanbod

Individuele Behandelingen
 
FLOW test
 EUR 75 - 60 minuten
 Intolerantie en Allergie test
 EUR 75 - 60 minuten
 Archetype test
 EUR 75 - 60 minuten
 Archetype opstelling
 EUR 120 - 90 minuten
 Coaching voor jongeren
 EUR 75 - 60 minuten

Afspraak maken

Sedert 2011 werk ik enkel vanuit Mannaz vzw.  Dit betekent dat enkel leden van de vzw kunnen beroep doen op een therapeut.  Lid worden van Mannaz kan hier.


Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur op voorhand geannuleerd worden.  Omdat er meer vraag is dan dat ik mensen kan zien, wordt bij annulatie minder dan 48 uur vooraf, een administratieve kost van 20 euro aangerekend. In realiteit betekent dat mensen dit niet betalen maar ook nooit meer terug keren voor een volgende afspraak :-)

 

 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.